Lovely


A c n e. Love the sweater. Har kikat på den alldeles för många gånger och blir lika köpsugen varje gång! Ska jag slå till?


Semeldagen


Åh, du ljuvliga och underbara semla...
Hela kvällen har jag ägnat åt att baka semlor, och resultatet blev 10 av 10 helt klart! Samma gamla vanliga dyker ju självklart upp varje år, "Det har var nog de godaste semlorna jag någonsin har ätit". Upprepning, men ändå så gött att få höra den kommentaren när man bakat alla själv. Nu blir det sängen, alldeles för sent p.g.a. att det finns datorer, haha! Sov gott, puss!

Ps: Nu kööör jag på med uppdatering hoppas jag, så... Keep calm and wait for more!


What's up man, I thought you love me


Somnade tidigt igår, skolan trycker på en förjävligt så att det till slut inte blir helt omöjligt att somna när som helst! Vaknade i vilket fall tidigt idag, med drygt åtta timmars sömn. Det är så det ska vara! Har mysat i soffan hela morgonen med en god varm dryck och ett täcke omsvept mig. Okej, lördag... What's the plans? Ska iväg på klassfest ikväll, skojigt alltså! Har inga andra planer, kanske åker in till stan och kollar, eller möjligtvis Bromma Blocks. Träna, det borde jag verkligen göra. Det blir det! Puss, hörs!


White


#me #wearing #a #white #dress #and #sitting #in #my #bed #instagramtagstyle


As your shadow crosses mine


Mysig frukost, ägg och smoothie är två goda favoriter! Tankar bakom en ny frisyr, något i samma kling som H&M modellen piffat tills med. Jag måste verkligen uppdatera mig lite! Strax blir det stan med min mor för att söka efter lite smått som gott, och om frissan vill ge mig en tid så blir det en hår make-over. Sammanfattning av min dag alltså! Kram!


Bill Skarsgård


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Heart on the blouse


Drog på mig denna sötingen idag. Åh älskar detta impulsiva men otroligt grymma köp! - Vero Moda


bloglovin

Alice Rydberg, 14 år. Bosatt i Stockholm. Fotografi, mode, musik... Bara en del av mina intressen! Följ mig gärna på bloglovin', klick klick.

RSS 2.0